Akutte glarmestre med weekend- og døgnvagt - Ring 70 100 100

Med 92 aktionærer landet over, står vi altid klar til at hjælpe dig med en akut glarmester 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Vi står klar til at hjælpe dig med akut glarmesterarbejde uden for normal arbejdstid, da vi har døgnvagt og derfor altid er bemandede.

Du kan derfor altid kan komme i kontakt med os, hvis du står og har brug for en akut glarmester. 

  • At afdække og sikre knuste ruder efter indbrud, hærværk eller uheld
  • At foretage sikring af døre eller vinduer der er ødelagt efter indbrud, hærværk, m.m.
  • At foretage anden midlertidig sikring efter indbrud, hærværk, stormskader m.m.
  • At sørge for oprydning og bortskaffelse af ødelagt glas m.m.

Akut glarmester med døgnvagt til udkørsel i hele landet

Vi har hovedsæde i Hvidovre og har derfra hurtig og nem adgang til både Amager, Rødovre, Hvidovre og indre København. Ved udkald af akut glarmester i Storkøbenhavn, er vi under normale omstændigheder fremme på skadestedet inden for 30 minutter. 

Grundet vores mange aktionærer landet over har vi også mulighed for udkald af en akut glarmester til resten af landet. Her bestræber vi os på at være fremme inden en time.

Ring for at høre mere

Akut Glarmester med døgnvagt - Hurtig, nem og god service

- Hos glarmestrenes Døgnvagt A/S er vi bemandede 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vi står derfor altid klar til at hjælpe i led med en akut glarmester og vi svarer altid på tlf 70 100 100.

Når du ringer i forbindelse med udkald af akut glarmester i Storkøbenhavn, bestræber vi os altid på at være på det pågældende skadested indenfor 30 minutter. 

Efter endt arbejde udfylder døgnvagten en rapport til kunden, til brug i led med videre forsikringsanmeldelse. Efterfølgende kontaktes der en lokal glarmester.

Midlertidig afdækning af akut glarmester

I forbindelse med større eller komplicerede skader, udføres der en forsvarlig, midlertidig afdækning af blandt andet knuste ruder og alle nødvendige sikringer. 

I forbindelse med knuste enkeltlagsruder, udskifter vores glarmester disse med det samme, såfremt at dette er muligt og forsvarligt.

Husforsikring

I de fleste tilfælde dækker din husforsikring for skader på dine vinduer og ruder og vi hjælper gerne med at anmelde skaden hos din forsikring.

Hvis du har haft indbrud, dækker din indboforsikring i de fleste tilfælde for selve afdækningen eller sikringen af dine vinduer, og her hjælper vi også gerne med at anmelde det. Vi arbejder sammen med de fleste af forsikringsselskaberne landet rundt og sender gerne regningen direkte til dem.

Vores Glarmester Døgnvagt dækker hele landet, så uanset om du bor i større byer, som f.eks. København, Århus, Aalborg, Odense eller langt ude på landet, så er vores glarmestre altid klar til at rykke ud akut.​