Hos Glarmestrenes Døgnvagt A/S kan vi hjælpe dig med forsikringsskader. Vi har et samarbejde med en lang række forskellige forsikringsselskaber, og kan derfor fungere som glastaksator for dig, hvad end du er privatkunde eller erhvervskunde. Vores glarmestre har stor erfaring med enhver form for glasskade, og du er derfor garanteret en god service, hvor der anvendes materialer af højeste kvalitet.

Glasskade i tilfælde af indbrud?

Hertil kan vi hjælpe dig med at løse opgaven omkring glasskaden. Vores samarbejde med en lang række forskellige forsikringsselskaber gør, at vi har stor erfaring med håndtering af forsikringsskader. Vi fungerer som din glastaksator, og sørger for, at du får den rette service, hvor der kommer en autoriseret og erfaren glarmester ud til dig, som kan vurdere din glasskade, og udbedre skaden.

Har du brug for en glastaksator? Vi hjælper med din forsikringsskade

Har du brug for hjælp i forbindelse med en forsikringsskade, hvor opgaven handler om en glasskade? Hos Glarmestrenes Døgnvagt fungerer vi som din glastaksator i forbindelse med forsikringsskader. 

Kontakt os i dag på tlf. 70 100 100, og bestil en fagmand til din glasskade, som kommer ud til dig, og hjælper med at løse din opgave. 

Glarmestrenes Døgnvagt ligger i Hvidovre og har kunder i Rødovre, på Amager og resten af København.