Ring til os på 70 100 100 - Døgnvagt i weekend og hverdage

Vi står klar til at hjælpe dig med akut glarmesterarbejde uden for normal arbejdstid, da vi har døgnvagt og derfor altid er bemandede.

Vores landsdækkende organisation bygger på service og kvalitet, hvor målet er at betjene alle kunder, der må have behov for at få udført glarmester– og tømrerarbejde samt nødafdækning og anden sikring på alle tider af døgnet. 

Du kan derfor altid komme i kontakt med os, hvis du står og har akut brug for en glarmester til: 

  • At afdække og sikre knuste ruder efter indbrud, hærværk eller uheld
  • At foretage sikring af døre eller vinduer der er ødelagt efter indbrud, hærværk, m.m.
  • At foretage anden midlertidig sikring efter indbrud, hærværk, stormskader m.m.
  • At sørge for oprydning og bortskaffelse af ødelagt glas m.m.

Glarmester med akut beredskab i hele landet og øerne

Vi har hovedsæde i Hvidovre, men vi tilbyder akut hjælp i hele Danmark. Ved udkald af akut glarmester i Storkøbenhavn, er vi under normale omstændigheder fremme på skadestedet inden for 30 minutter. 

Via vores landsdækkende netværk har vi også mulighed for udkald af en akut glarmester til resten af landet. Her bestræber vi os på at være fremme inden en time.

Ring for at høre mere

Vi er der inden for 1  time

- Hos glarmestrenes Døgnvagt A/S er vi bemandede 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vi står derfor altid klar til at hjælpe i led med en akut glarmester og vi svarer altid på tlf 70 100 100.

Når du ringer i forbindelse med udkald hvor der er akut brug for en glarmester bestræber vi os altid efter at være fremme hurtigst muligt, og du kan forvente at vi er der inden for ca. 1 time -  I Storkøbenhavn bestræber vi os dog på at være der indenfor 30 minutter.

Midlertidig afdækning

I forbindelse med større eller komplicerede skader, udføres der en forsvarlig, midlertidig afdækning af blandt andet knuste ruder og anden nødvendig sikring. 

Hvis det er knuste enkeltlagsruder, udskifter vores glarmester disse med det samme, såfremt at dette er muligt og forsvarligt.

Vi hjælper med at anmelde skaden til din forsikring

I de fleste tilfælde dækker din husforsikring for skader på dine vinduer og ruder og vi hjælper gerne med at anmelde skaden til din forsikring.

Hvis du har haft indbrud, dækker din indboforsikring i de fleste tilfælde for selve afdækningen eller sikringen af dine vinduer, døre mm. og her hjælper vi også gerne med at anmelde skaden. Vi arbejder sammen med de fleste forsikringsselskaber og sender gerne regningen direkte til dem.

Vores glarmestre dækker hele landet, så uanset om du bor i større byer, som f.eks. København, Århus, Aalborg, Odense eller langt ude på landet, så er vores glarmestre altid klar til at rykke ud akut.​